Jag har nog ett I-landproblem varje dag!

Jag har haft en bra helg såhär. Nu sitter jag här på söndag kvällen vaänder och vrider på mina tankar. De finns mycket jag vill göra, men jag måste vänta. Jag behöver inte vänta för att jag inte har har pengar. Men jag måste vänta för att jag måste kämpa på ett tag till innan Stockholm. Sen när jag kommer hem kan jag säkert göra mycket av de andra som jag funderar på, men jag vågar liksom inte göra de först. För jag kan ju ha fel, de kan ju gå mycket mer pengar i Stockholm än vad jag räknar med. Dessutom är de inte kul att vara i Stockholm med lite cash. Så de är bara att vänta.
Detta går inte ihop med min grundfilosofi att leva i nuet. Jag har "cash" nu för att göra vissa saker redan nu. men eftersom jag väntar så händer de inte nu. Jag lever alltså inte i nuet på de sättet. Men de funkar ju inte riktigt att bara bestämma sig för att "tagga" till Stockholm och sen är de bara att sätta sig på ett tåg och "tagga" upp. Man ska ju ha boende, man ska vara säker på att få tag i tågbiljetter (gärna till bra pris) och jag måste ju veta att jag är ledig från jobb och så. Planerar man inte ett bit fram när de gäller detta så blir de problem, de kan man nog vara ganska säker på. Detta är väl inget bekymmer, möjligen ett I-LANDSPROBLEM.
Problemet med lev i nuet är ju inget bekymmer egentligen för tex denna Stockhom grej blir ju så mycket bättre om de finns lite planering bakom och dessutom behöver jag ju tid på mig att få ihop alla dessa extra "cash" som jag sen vill sätta sprätt på. Vilka bekymmer jag har! Jag är nog världsmästare på att ha I- Landproblem. Tänk om man kunde släppa allt detta, men jag kan inte. Problemet denna dag (har ett litet varje dag)
VÅGAR INTE SÄTTA SPRÄTT PÅ PENGAR NU FÖR JAG VET INTE OM JAG KAN GÖRA DE SEN - FAST JAG KAN DE SEN OCKSÅ, MEN JAG VILL VÄNTA FÖR ATT JAG INTE ÄR SÄKER JUST NU.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE