Gräset är inte grönare på andra sidan.

Godmorgon !
Hoppas allt är bra med er.. Själv har jag fortfarande ont i halsen fast de har blivit bättre. Skönt om de snart kan gå över.
Jag hade en bra dag igår. Jag gick runt här hemma och småplocka med allt möjligt. Två ungdomar ringde på dörren och frågade om jag ville stödja handbollsföreningen genom att köpa en låda stearinljus. De gjorde jag så nu har jag ljus till jul.
Sen besökte jag nära och kära under kvällen. När vi sitter och pratar lite fram och tillbaka så kommer de fram om en person att han/hon har fått cancer. De har spridit sig och gått så långt att de finns inte mer att göra. Jag känner inte denna person, men jag vet iallafall vem de är. Som alltid när jag hör om sånt här så tänker jag alltid på att va viktigt de ändå är att leva i nuet och göra saker just nu. Du vet aldrig exakt vad som händer vid ett senare tillfälle i livet. De är svårt att tänka sig in i en sådan situation som en människa befinner sig i när den har fått en cancerdiagnos där de liksom inte finns något mer att göra. Denna person som jag fick höra om i går har levt ett gott liv, pengar har inte varit något bekymmer. Personen har lyckats med karriären och familjen. Nu är de bara en väntan på att de ska ta slut och personen de handlar om är inte en äldre person. Pengar och att man har de bra spelar allstå ingen roll här. Tänk att vara barn och veta att en av ens föräldrar snart försvinner. Förstår man de som riktigt liten om man nu är de? Eller tänk att vara gift eller vara sambo med någon som man hade hoppats få leva längre med  och hade förmodligen gjort så om inte den där jäkla sjukdomen hade funnits.
När jag hör om människor som drabbas av tragiska saker som tycker inte borde hända så stannar jag alltid upp och funderar. Jag tänker att man ska verkligen vara glad för de man har eller kanske de man inte har. Gräset är liksom inte grönare på andra sidan. Man kan aldrig veta exakt vad som händer i framtiden. De gäller alltså att ta vara på nuet.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE