De jag gör ...

Hej !

De känns skönt att vara ledig och lite har jag väl fått gjort under förmiddagen. De jag gör de får jag gjort, men jag gör inte så mycket fast jag har mycket att göra.  
HMMM...Känns som de var ett rätt beslut att ta den där veckan ledigt som  snart kommer. De blir då en tur till Stockholm. Sen den veckan ska jag också på julbord. De är väl de som är planerat?, De bästa med allt är att jag är ledig 7 dagar i rad. Efter de så har jag averkat varenda semeterdag som jag har i år. De har varit ett annorlunda år med massor av "minisemetrar" under hela året.

Kanske gör jag om de nästa år? Fast de kanske är bättre att ta 1 månad på sommaren som alla andra gör? De är bara de att sommaren och busskörning är så lugnt. Folk har semster, dom har dragit från stan, skolbarn är lediga och de är bara lugnt liksom. Sen när allt blir som vanligt igen då drar Danne på semester och slappar och har de bra. Jag har haft en lång sommar i år kan man säga. I vintras var jag i Thailand (varmt kan man lugnt säga att de var) Sen tog de några månader så kom sommaren här hemma. Sen i september när de blev lite kallare här hemma då "taggade" jag till New York och de var ju över 20 grader varmt varenda dag (mer sommar)....


Sara Persson
11 November, kl. 19:30 | Blogg; http://www.ordklasser.se/oversikt-den-det-de.php

Söta Daniel, du måste lära dig skillnaden på "de" och "det"!Kram Sara

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE