2011 11 12
Tjena !Bara skönt att vakna upp och känna att man har en ledig dag. Jag har massor att göra och jag tror jag ska ta tag i detta med en gång. Jag vill inte se allt av vardaglig "trökgöra" som bara blir mer och mer om man aldrig tar tag i de. 

Jag har en hel del som jag väntar på. En av mina kameror är på lagning så jag går runt och kämpar med en annan kamera, men bilderna blir inte bra. Hoppas jag snart får tillbaka min gamla. jag har ju en systemkamera också, men jag väntar på att få hem nya batterirer till den. jag har kikat runt i alla möjliga affärer, men dom batterierna verkar inte finnas någonstans så de blev att betsälla. När man beställer så får man vänta på det också. 

Cash behöver jag få in också, men de är långt kvar till jag får mer av detta. Så jag får vänta på de också. Vänta vänta ... Rätt ofta väntar man på att andra ska göra något, själv gör man allt man kan. 

 


Hanna
11 November, kl. 19:07 | Blogg;

Hej jo jag undrar vart du köper din lunch varje dag? eller lagar du den själv :)? den ser alltid god och varierad ut, stor Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE