Börjar inlägget med dagens lunch - Slutar med att jag är slö.




Pannbiff Diana ...
Vädret har väl aldrig varirt så konstigt förut. Kallt som på vintern under morgonen, sen tittar solen fram och efter de kommer de SNÖ. Nu är de kanske inte sommarväder, men solsken och 14 grader varmt och de bara stiger( kanske sommarvärme snart då). Konstigt att de kan skifta så under en och samma dag.


Hur är de med mig då?

Jag är inne i en ganska slö period. Eller jag vet inte ?? Kreativiteten finns väl där på ett sätt för jag bloggar ju och planerar, fixar och grejar inför resor och samtidigt hinner jag med ganska mycket vardaglig "trökgöra" (Som inte skulle bli roligare att fixa med om jag bara sa vardagliga saker)

De som gör att jag ändå känner mig slö de är att jag inte rör på mig så mycket. Inga promenader på länge nu och gymmet minns jag inte ens när jag var där sist. Någon gång i april  måste de väl ändå ha varit ??? Men jag är inte säker..

Vad de beror på? Vet jag inte, men de är väl mina "hjärnspöken" som håller på.

EXEMPEL :

Orkar inte för jag gick upp 03:15 idag så nu är jag trött..

Jag börjar imorgon.

Idag har jag för mycket annat att göra så de blir för stressigt att gå och träna.

Jag skulle kunna komma på fler. Jag får ofta sådana här perioder. De skulle vara kul om jag någon gång kan hitta något sätt som gör att jag alltid kommer att orka träna och röra på mig precis hela året. Såklart kan man inte köra hårt jämt, men hitta ett sätt som får mig att komma bort ifrån dessa svackor med negativt tänkade och ingen träning eller rörelse alls under långa perioder. Nu vet jag ändå någonstans att när den dagen kommer att jag mår dåligt av att inte röra på mig då kommer jag att ta mig ut eller till gymmet igen. De är så jag har funkat typ dom senaste 5 åren.

Kram..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE