Sömnen och upp och ner.

Känns som de har varit en lång dag. Jag har fått mycket gjort, men de gör att jag just nu är ganska trött. jag har varit glad och fulll av energihela dagen. Jag mår bra helt enkelt. Fast ibland blir de inte som jag vill och de går lite emot mig även om livet just nu leker allt som oftast. Men de finns alltid små motgångar och problem som uppstår. De är inte alltid man kan göra så mycket åt att de händer. Jag har en liten sak som har hänt just ikväll. Inget allvarligare än att jag kan hantera de (tror jag ) De gäller min ena kamera igen. De är något knas med den och de var ju inte längesen jag var inne med den. De kommer lite olägligt med tanke på att jag sanrt ska resa och jag får väl inte tillbaka den innan. Nu har jag ju mer än en kamera och hade jag inte haft de så hade jag väl kunnat köpa en, men jag gillar just denna som  nu inte vill fungera och de gör mig lite ledsen arg, men jag lämnar in den i morgon och så får jag leva med att de har hänt och inte upptas av detta i mina tankar. Konstaterar ändå att jag inte fick vara riktigt glad hela dagen idag heller

HMMM...

Annars då ? Ja denna veckan har jag haft en tidig jobb vecka. En tidig jobb vecka brukar betyda att jag inte lyckas med att sova så bra. Man de är tufft att lägga sig på kvällen och upp 03:15 på morgonen eller mitt i natten ) De är lättare att lägga sig på kvällen och sova typ 6 timmar längre än 03:15.

Innan jag började med att jobba på alla dessa olika tider som jag idag gör så sov jag väl bättre förr ? Eller jag vet inte. Dygnsrytmen var ju den samma hela tiden. Kroppen var liksom van vid en och samma sak. Men ibland vet jag att jag kom in i lite dumma vanor som ksnake inte var så bra för kroppen och när detta hände var de svårt att komma ur dom. Tex om jag inte gick och la mig tid på kvällen. De är ju något som inte är bra och förr när man bara skulle gå upp tidigt tex i skolan så var de svårt att bryta de mönstret och man hamna i en ond cirkel. De hamnar man ju ofta i nu också. Men eftersom jag jobbar två skift med start varannan vecka morgon så kan man ju den andra veckan när man jobbar sent få sova ut.

Jag vet också när jag sov förr, och vi pratar då innan de blev som idag så kunde jag ibland vakna mitt i natten typ vid 02:00.
De händer aldrig nu för tiden. Jag sover, men jag stiger ju ofta upp 03:15, men jag sover fram till detta. jag vaknar aldrig tidigare på samma sätt som förr. Fast de kostiga är att när jag går och lägger mig tidigt på kvällen så kanske jag sover en timme och så vaknar jag igen och har svårt att somna om. Hur kan de komma sig ? Detta hände aldrig förr, men de gör de nu hur ofta som helst. Märkligt och detta har vad jag vet aldrig hänt förrän nu på senare år, senaste året kan jag säga.

De jag vill och som jag kaske borde börja sträva efter att göra de är.

* Upp tidigt = I säng tidigt

* Försöka att så ofta som möjligt få min typ 8 timmar av sömn. Hur jag än jobbar.

Detta är två riktigt svåra saker att fixa detta. För mig är de nog lika svårt som aatt träna och samtidigt äta rätt. 

Nu ska jag gå och sova och jag börajr inte jo´bba förrän 10:52. De känns ganska skönt at inte behöva stiga upp 03:15 i morgon nu när klockan är 22:35.

Kram...Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE