Pluggat lite Amsterdam !

Har haft en bra dag. Men nu är de dags att sova. jag har pluggat på om Amsterdam. Nu tycker jag att jag har ganska bra koll. De känns som jag har valt rätt hotell. De ligger centralt och bra och de verkar vara gångavstånd till de mesta som är värt att se. 

Jag har hittat massor med ställen där jag annars kan hyra en cykel och trampa runt med som tusentals andra i den stan redan verkar göra.  Om jag går och cyklar Då tänker jag ju på miljön också. De som oroar mig lite är maten. Jag är ju lite kräsen och jag har liksom inte hittat något place där jag tror är bra, men jag hoppas att de där blir bra. Jag hittar säkert något när jag kommer dit och de är ju ett tag kvar tills de är dags så jag kanske hittar något när jag sitter här och googlar som verkar bra  Annars får jag väl leva på typ korv och öl. Jag har också läst någonstans att dom har typ affärer med stora automater i där man bara lägger i några euro och så kan man få ut tex en god burgare och något att dricka. Sådana place verkar de finnas gott om, men jag kan ha fel...

De känns som jag har tänkt på de mesta i alla fall. Kanske bör jag se till så jag har lite mer euro än vad jag har räknat med från början. 5 dagar går nog fort och man kanske inte gör av med så mycket pengar egentligen, men man jag vet ju inte riktigt för de är ju första gången jag är där och jag vill gärna känna mig så trygg som möjligt när de gäller de där med att ha euro  så jag inte känner att jag måste snåla där eller ännu värre, pengarna tar slut på tex 3 dagar.

Nu är de dags att sova. Upp och jobba och slita imorgon igen.

Ny dag och nya tag, problem och möjligheter.

Kram..


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE