Nu har jag bra koll tycker jag.

 Flygplatsen ligger ca 1,5 mil utanför amsterdam. De verkar inte vara något större problem att få tag i en taxi eller man kanske till och med kan ta tåget in från flygplatsen. Kommer jag bara till centralstationen i amsterdam så ligger mitt hotell precis där.  Jag bor bra och jag har ju kollat upp några uteställen, resaturanger och annat. De roliga är att varje gång jag kollar upp något ställe som verkar intressant så ligger de alltid typ på gångavstånd från de hotell där jag ska bo (Hotell Ibis amsterdam). Varenda place jag har kikat lite extra på är mellan 7-10 minuters promenad. Inte mer...

De finns ganska mycket jag vill göra och framförallt se. Jag har drygt fem dagar på mig och jag har hittat några restauranger, 2 shoppingcentrum, och flera stycken riktigt häftiga uteställen där man har party hela natten ! De verkar även finnas en hel del museum kul att ta en titt på.

 Så jag kommer nog ha att göra. Jag tror jag kommer att prioritera nattlivet och restaurangerna.  Sen om jag känner mig själv rätt så blir de nog en och annan promenadrunda med kameran redo var jag än befinner mig.

Nu känns de bara roligt och de ska bli väldigt roligt att komma iväg snart !

Kram...


madde svantesson
05 May, kl. 15:59 | Blogg; http://madddeliito.blogg.se/

VORE SUPER OM NI VILLE SVARA PÅ EN ELLER BÅDA FRÅGORNA!

SKULLE HJÄLPA MIG JÄTTE MYCKET, ALLT ÄR ANONYMT

TACK PÅ FÖRHAND :))http://madddeliito.blogg.se/2011/may/fragor.html#comment

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE