Kul kväll igår !

Godmorgon !I love forfarande Amsterdam ! De är så roligt att gå ut i Amsterdam. De finns så mycket place med barer att hänga i så hälften vore nog. Jag var på ett av dom ställen som jag hade kollat innan. De var helt ok, men jag hade nog förväntat mig mer av de så  lite besviken blev jag nog ändå. Men de var ändå kul och jag trivs bra här i Amsterdam. Jag vill inte åka hem än. 


 
Körde såklart varannan vatten igår. De kostar på de där för dom tar ganska bra betalt för den där flaskan med vatten. Öl däremot är ganska billigt (tror jag i alla fall ) 

De finns även gott om matställen. De finns vart man än vrider huvudet. Så svälter de gör jag inte heller. De blev bara "donken" igår jag ville ha något snabbt bara så jag kunde komma till baren fort, ha ha...

När jag skulle gå tillbaka till hotellet så gick jag lite vilse. Snurra runt nästan i en timme innan jag kom på vart jag skulle gå. Som tur var såg jag tillslut ett litet grönt ljus och då visste jag att där ligger hotell Ibis där jag bor på. Gå mot grönt ljus så kommer du rätt Danne ! Så tänkte då ...


Grönt ljus högt upp där på bilden ! Dannes Hotell i Amsterdam. Var inte helt lätt att hitta i mörker plus några öl under kvällen.


   Ikväll får jag se hur de blir?
Men jag vet i alla fall att jag gillar Amsterdam väldigt mycket.

 De är lätt att ha kul här.

Kram...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE