Kära nattblogg !

Dags att sova då. Upp tidigt får de bli. Tvätt  har jag och de är ganska mycket som jag ska in med i maskinerna. Sen ska jag få fart på min egen maskin genom att ta mig ut på en promenad. Nu vill jag sova. Krypa ner under täcket och drömma. Inga mardrömmar hoppas jag, för de är verkligen de värsta jag vet. De är tur att man bara minns de man drömde precis innan man vaknar. Sålänge man sover drömmer man, men man glömmer allt och jag tror jag är glad för de.

Snart ska jag göra lite verklighet av en av mina drömmar igen. De blir ett steg mot 3 utlandresor på ett år (som är my dream 2011) När jag sen kommer hem ifrån amsterdam som är resa nr 2 så är de bara en sommar kvar innan my dream om 3 resor utlandresor på ett och samma år är avklarad.  Jäklar va gott de känns för jag har funderat sålänge på hur jag ska få till de. Nu är jag ju väldigt nära. För varje dag som går så kommer jag bara närmare och näramare och de blir mer och mer motiverande att verkligen hålla budget och vara noga med allt som har med dessa resor att göra. Efter detta hoppas jag att jag firar, med en stor flaska skumpa !

 


Efter detta ? - Efter New York ?

Ja vet faktiskt inte mer än att jag hoppas på skumpa. Jag har mycket ideer, men inget känns som bestämt att just såhär gör jag. De finns mer resor i tankarna, men de är inget som är viktigt och de hela hänger på om jag vill fortsätta spara och kämpa några månader till. De gäller att få loss cash. Jag är lite sugen och jag kommer säkert att bli, men kanske är de bra att fundera över lite andra som jag kanske borde göra istället för att resa för pengarna. Man måste ju välja. Men de sköna är att om jag vill så finns möjligheterna. 

Nu ska jag sova !

I morgon är de bla jobb igen. Innan de, en del annat.

Kram..

Anonym
05 May, kl. 18:12 | Blogg;

Varför åker du ensam på dina resor ?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE