Jobb och sen blir de gym (som vanligt )Hemma från jobb och allt är bara bra (som vanligt )
Ikväll blir de gym ...


Känner mig glad och har lite pirr i magen (som vanligt )


Lunch har de blivit idag (som vanligt ) Rimmad fläskbog med rotmos
Kanske blir de Thailand's palmer igen...


Nya resor ska jag börja planera. Är de som vanligt ? Jag i Danne's "life"  är de så, just nu i alla fall. Jag börjar få de som vana. Får börja titta på olika alternativ igen. Allt hänger ju på hur mycket pengar jag har kvar i september efter New York resan. Men de är så också att även om jag skulle komma hem och vara pank i september så kan jag ändå fixa en resa till! Jobbet har sagt JA! De är ok att jag tar ledigt. Om jag behöver ta ut mer dagar än dom som jag har kvar av din semester så kommer jag att få de också. TJÄNSTLEDIGT !!! De är inga problem de heller.

Detta känns hur häftigt som helst och jag har redan lite "fjärilar" i magen. Jag ska alltså ännu en gång sitta och frossa runt i olika resmål. Jag kommer inte att kunna bestämma mig än, men bara att sitta och titta runt på alla möjliga resmål och allt som finns att se runt om i hela världen, de känns inget annat än hur häftigt som helst !!!! Nu när jag fattar att om jag vill åka så fixar jag en FJÄRDE, 4 resa år 2011 ! 

WOW !!!!! Jag behöver väl inte säga att jag är hur glad som helst för detta !!! Jag kan väl ändå säga att jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska "tagga" någonstans utanför sverige. Men ledig ska jag vara och någonting blir de. Men de kan lika gärna bli Stockholm's stad som Thailand's Palmer  eller varför inte ännu en  stad någonstans i europa. Eller något helt annat. Jag vet inte ??? De enda jag vet är att jag ska vara ledig och jag kommer att befinna mig på jorden och inte i rymden eller på månen. Inte år 2011 i alla fall...

Kram...


Markus
05 May, kl. 20:39 | Blogg;

Du är min idol danne! du är så COOL!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE