Hur känns de nu ?

Sitter här och kan konstatera en massa saker. Denna månaden klarade jag ännu en gång att hålla min planerade budget. I natt kommer de in nya pengar och visst har jag en plan för dom också. Jag vågar inte sluta spara helt. De kan uppstå saker, gå åt mer pengar än vad jag har räknat med till resorna och bättre då att ha lite marginal. Jag chansar liksom inte, nej sån är inte jag ...

Amsterdam åker jag till i morgon . Jag ska upp tidigt och jag borde självklart gå och lägga mig nu så fort som möjligt. Jag tror att allt är klart inför resan nu. Jag har een välpackad väska och jag hoppas inte jag har glömt något. Jag tror alltid de innan jag åker sen när jag väl är på plats så saknar jag ofta ingenting.

Jag har tänkt igenom väldigt mycket inne i mitt huvud inför detta. Nu är de bara att åka och hoppas på att de blir bra. Jag kan vara orolig  innan för jag kanske har förväntat mig för mycket och så kanske jag blir besviken när jag väl är där. Eller så är de bättre än vad jag kunde föreställa mig och då vill jag kanske inget hellre än att åka tillbaka. De kan ju också vara bara bra och inte mycket mer och de är ju ok de med.  De känns som de kommer att bli roligt i alla fall. De jag kan se på nätet så verkar man kunna ha kul där om man bara vill. Jag tror de blir bra. Flygresan tar ju inte så lång tid går allt som de ska så bör jag vara på hotellet typ klockan 16:00 i morgon. De känns bra med en inte allt för lång resa. När planet väl har lyft så tar de 90 minuter och sen har de landat igen. Om allt går som de ska. Inget askmoln bara, för då kanske de inte lyfter alls. 

I morgon åker jag. De känns spännade och jag är full av förväntan.  De känns lite läskigt, men jag tror de blir bra denna andra resa 2011.

Kram...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE