Helgen börjar ta slut





Sitter här och inser att nu är snart helgen slut. Jag har haft en bra sådan, men i morgon börjar vardagen igen. Jag har suttit med lite papper nu under kvällen. Inte så viktigt, men jag är så noga med så mycket och slumpen är jag inte den personen som tror på.

Vad de gäller mina resor Amsterdam och New York så ser de så bra ut och jag är så glad över att jag inte har gjort en enda fel beräkning. Allt har gått "klockrent" och jag har inga bekymmer med de alls. Jag kommer att ha gott om "cash" på båda mina resor. De känns bara roligt  så som jag har kämpat så är jag glad för att de mesta nu går av sig själv och de känns inte ens jobbigt. De är ju till och med så bra att de kan mycket väl mer resor efter New York, men de är inget jag vågar fundera på riktigt än.  Men möjligheten, ja den finns defentivt.

En helt annan sak som jag har funderat på hela helgen är hur jag vill göra med renoveringen av min lägenhet. Detta känns som ett för stort projekt för mig samtidigt som jag inte tror att jag egentligen vill detta. Om jag inte klarar att blåsa ur allt med en gång och göra nytt på de sättet som jag vill ha de så känns de just nu som att jag hellre skiter i de.

Ta lite här och där och då och då de funkar inte för mig och de är ju lite så när de gäller mig att de är "ALLT ELLER INGET" som gäller.  De finns så mycket annat att göra och bostäder generellt är ju världsliga ting. Någon gång kanske de där löser sig ändå utan att jag ens behöver tänka. Jag kanske kommer på en lösning som jag då känner mig trygg med, men just nu känns allt så stort och för mig är de för stort. De är bara att erkänna, men de är inget jag tänker vara ledsen för.

Nu är de dags att sova !

Kram..






Gnuteamal
05 May, kl. 19:11 | Blogg;

Vad gillar du mest, korven eller korvbröddet?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE