Fixar lite i vardagen och drömmer mig bort från den.

Tjena !

De har varit en bra dag tycker jag. Finns ingen anledning att vara negativ. De gäller att försöka tänka positivt. Jag fixar och pysslar med lite vardagliga saker. Diskat har jag gjort och jag har vikt lite tvätt. Dessutom ska jag bära ner min digitalbox i källaren. Bort med den. Imorgon är de en ny arbetsdag och då är de dags att jobba och slita i denna vardag som jag snart kan ta mig bort ifrån. Tänk att de är i maj månad som jag kommer att vara i Amsterdam. 5 dagar av bara vara ledig och njuta av livet utan att behöva tänka på vardaglig "trökgöra"


Efter detta börjar sommaren och då är de dags att kämpa på igen(hela sommaren) innan de är dags för nästa flykt från vardagen här hemma till stan som aldrig sover, New York. Känns lite svårt att fatta att lilla jag förmodligen kommer att klarar av att resa så mycket på ett och samma år. Fast de kommer ju in bra med pengar och jag jobbar ju och sliter så de vore ju tråkigt om de liksom inte skulle "bära frukt" Kämpa, jobba och slita, de är de enda vettiga att göra när man verkligen vill åstakomma något konkret.. Fatta ett beslut om att nu gör jag de. De enda som förändrar är beslut. Du kan fundera på de och du kan skaffa dig kunskap om vad som tex krävs, men du måste fatta beslutet och sen ta steget. 

Jag har många lite tokiga och kanske mycket "cash" krävande saker som jag vill göra efter New York. Får se om jag fattar något beslut och tar steget mot de jag vill efter att jag har förverkligat denna dröm om 3 resor på ett år??? Jag drömmer bara just nu. Jag räknar inte och jag sitter liksom inte ner och lägger upp någon strategi för hur jag ska göra för att förverkliga mer drömmer som jag har. Jag planerar ingenting av de som jag tänker på som jag vill ska hända efter New York. Fokus ligger just nu på att :

Kämpa på fram till Amsterdam resan

Ha de så bra som de bara går i Amsterdam

Kämpa på under sommaren (hoppas jag får jobba mycket)

NEW YORK NEW YORK !!!! 

Men jag funderar mycket på tiden efter ändå utan att egentligen planera. Jag drömmer mig bort. Ibland funderar jag på saker som om jag skulle säga dom så känns dom som väldigt omogna. Men de roliga är att dom känns inte orealistiska om jag ser till vad jag lever för liv idag. De gäller bara att bestämma sig, fatta beslutet och välja vad man vill göra så kan man fixa de. En del saker som jag funderar på är lite tråkiga (mogna) att göra. Dom känns inte roliga , men de känns rätt att göra de. Lite fyrkantiga, men på sikt så tror jag de kan löna sig. MEN JAG VET INTE ? ROLIGARE ATT GÖRA DE SOM KÄNNS KUL, GALET OCH CRAZY






ISTÄLLET FÖR de tråkiga.  

Jag vet egentligen inte vad jag vill efter New York resan . Jag kan tänka mig att när jag kommer hem till Sverige igen och de förmodligen står klart (när sen sommaren är över och vi är inne i hösten 2011) att jag fixade min dröm med mina resor så kommer  jag att få börja kämpa på igen med att dra in pengar till nästa "dream", bara en häftig upplevelse  eller varför inte hitta på något som blir ett "once in a lifetime", super cool grej liksom. Hoppas att jag i alla fall kan fira med "skumpa" när jag kommer hem från New York i höst,



 Men först nu är de kämpa med jobb och Amsterdam som gäller.

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE