En tanke som är svår att släppa.

Jag tittar runt i min lägenhet här hemma och jag tänker att de skulle vara så roligt om jag kunde börja och renovera den. De behövs, ingen tvekan om de. Hur jag än vänder och vrider på de så handlar de om väldigt mycket pengar. Jag vill göra väldigt mycket och egentligen så kan jag fixa de bara jag fattar ett beslut.

De finns många varianter på lösningar i detta. Jag vet inte vilket som egentligen är bäst för de beror på hur man ser de.

1 Man kan ju låna dom pengarna som krävs. - Då får man kämpa några år med att betala tillbaka de. 

2 Man kan spara ihop dom pengarna som krävs - Då får man kämpa några år med sparandet (svårt att orka med hela vägen)

3 Man kan sälja denna lägehet och för pengarna som jag tjänar kan jag köpa en annan som är billigare och på så sätt få pengar över till en renovering av denna - De finns många ställen där  jag kan tänka mig att bo, men samtidigt vill jag inte flytta..

4 Jag kan sälja denna och köpa en finare och dyrare lägenhet än denna som jag bor i nu. Jag får ju en ganska bra slant för denna och jag kan säkert låna upp resten -  Jo varför inte,  men flytten ? Vet inte om jag vill !

5 Jag bor kvar här och renoverar lite i taget, lite då och då.
Jag tror att de kommer att bli så att jag kommer att renovera lite i taget. jag känner inte för att slå på så stort med en gång. Jag vet att jag ganska lätt kan spara ihop mycket pengar och gör jag inte så mycket åt gången så kan ju detta bli ganska kul ändå - Man sparar lite, renovera lite och sen om man vill fortsätta så sparar man lite till osv.... 

Detta känns som de rätta för mig och något måste jag nog snart göra för jag kan inte riktigt släppa tanken på detta med att reovera lägenheten.

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE