De kan bli en resa till i år efter mina tre.

Tjena !

Ganska trött nu så jag ska strax gå och lägga mig. De vore ju konstigt om jag inte var trött efter en dag av arbete och träning på gym och sen lite annat "plock" här hemma.
Jag känner mig väldigt glad och jag mår bra. Jag kämpar på här hemma, men de känns egentligen inte som jag kämpar utan allt går av sig själv bara jag finns här och är i mina sinnes fulla bruk. Jag får loss mer pengar och hittar fortfarande nya lösningar på hur jag ska kunna ha riktigt häftiga upplevelser i Amsterdam och New York ! De känns också som jag har tagit hela min kropp till "nästa nivå". Ingenting är klart , men så bra som jag mår och så bra som allt går så kan jag faktiskt redan nu se framför mig möjligheten till en fjärde resa år 2011.Hur ska jag klara de ? Efter Patong, Amsterdam och New York !! JO... de går och här är en lista av orsaker till att jag tror att de är möjligt.1. Jag har varit så bra den senaste tiden på att spara pengar och varför skulle de inte kunna gå lika bra i framtiden. Jag tror att de kommer att gå bättre och då går de bra !!!

2. De är ju inte säkert att jag "bränner" alla dom sparade pengar som jag har tänkt använda i Amsterdam och New York. Om de blir pengar över från Amsterdam så lägger jag undan dom till New York om de blir så då är de ganska troligt att de blir pengar över från New York också, dom kan jag ju då använda till den eventuella fjärde resan...

3. När jag kommer hem från New York så kommer jag att få lön i sep, okt och nov. På dessa 3 månader kan jag säkert spara ihop en bra slant. Plus att jag kanske har kvar pengar som jag inte har spenderat i New York.

4.Jag vill väldigt mycket när de gäller dessa resor och på viljan kan man nå långt.

5. Allt vad de gäller detta har ju gått så bra så varför skulle de inte bara kunna fortsätta.Med dessa 5 punkter så känns en fjärde resa inte omöjlig. De känns ganska skönt att drömma vidare på resor men nu inte längre på 3 st på ett och samma år utan 4 resor. De är nu "My Dream 2011" och med säger jag godnatt.
Får inte glömma !

Kram
också...


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE