2011 05 21

Godmorgon !

Har sovit bra tror jag fast jag gillar inte att drömma mardrömmar. Aldrig kul att ha någon i ryggen som flåsar samtidigt som han är påväg att slakta mig på något sätt. Fattar inte riktigt hur jag hamnade i ett tält bara. De konstiga är att när man drömmer och man bara är sekunder från att bli slaktad då vaknar man till. Slår aldrig fel..

  

Idag är de mycket arbete som gäller. De är de längsta passet jag har på mitt 6 veckors schema. Över 10 timmar av arbete och över 12 timmar på arbetet om jag räknar med rasterna. Men så är de att jobba och många har ju omvända problem, inget arbete att gå till så jag klagar egentligen inte. Dessutom kan de ibland vara ganska kul med de vardagliga slitet. Få känna att man jobbar som en riktig karl och man behöver ju inte tänka på något annat än jobbet för allat annat kan man inte fixa under tiden man jobbar ändå. De vardagliga slitet är helt ok.

 De är värre med den vardagliga "trökgöran" Ofta hemma fix som  tex städ och tvätt. De kanske i framtiden är värt att titta på om de inte går att låta ett städföretag ta hand om de. Någon timme av städ här hemma de kan de väl vara värt att betala för om man vill slippa de själv. Ska fundera på den även om de känns lite slött på något sätt att beställa städning i hemmet när jag bor i en lägenhet på 54 kvm. Men jag skulle ju ha rent och fint nästan jämt dessutom behöver jag ju inte vara hemma när städpersonalen är här och sen när jag kommer hem är de rent och fint. Något att fundera på, men de känns lite för slött bara för jag har ju inte ett stort hus med massor av ungar och jag är ju ingen gammal gubbe som inte orkar göra något själv. Men för att slippa mer av den vardagliga "trökgöran" så kanske de är värt de?

Innan jobb idag ska jag ännu en gån lämna in min kamera som nu är trasig igen. Känns inte kul för jag gillar denna kamera så mycket, men den måste ju lagas för att kunna användas.


 Jag har en försäkring så självrisken blir 100 kronor och de är de såklart
värt att få den lagad  för.


Kram..  


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE