Ordets makt och vanmakt.



Har precis läst ut denna bok. Ordets makt och vanmakt - Mitt skrivande liv av Jan Guillou

Han berättar väldigt mycket om vad som egentligen hände. Han berättar om varför han började läsa juridik. Han berättar om högerliberala redaktörer och direktörer, politiska korrekta kamrater på Folket i bild/kulturfront, tevechefer och bokförläggare - Många är dom som har försökt motarbeta Guillou. De känns som ingen har lyckats sätta munkorg på honom.

Jan Guillou berättar om hur han skapade böckerna om Hamilton, Arn och flera andra. Han ger sin syn på palmemordet . Guillou berättar också sin version om den sk IB-affären. Han berättar om gripandet och sin fängelse vistelse och han beskriver de positiva med att sitta i isoleringscell. Han berättar om sina pinsamheter och vad han har lärt sig på de. Han berättar om alla gånger han har fått sparken och ibland säger han att de var de bästa som kunde hända.

 I säkert 40 år har han gjort förbluffande avslöjandet, skapat heta debatter och skrivit böcker med stora försäljningframgångar. Jan Guillou skriver en berättelse om hur allt gick till. Hans version...

Ett fantastikt skrivande liv som han delar med sig av genom att skriva en riktigt bra bok !












Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE