Svar till Melinda.

Fick en synpunkt på denna videobloggen:Kommentar på denna videoblogg från Melinda.
Hej Danne!
Vad hade du tänkt plugga för något? :)
Ville bara berätta att en student INTE har 2-3 månaders ledighet. Visst har man uppehåll från skolan, men man har NOLL inkomst så i verkligheten måste man jobba hela sommaren. Slutsats: Ingen ledighet alls. Tänk på det!
Tycker det mer är att glida runt att köra buss, jag :)

Vad jag skulle vilja plugga de vet jag inte. Jag har tittat på en mängd olika utbildningar som har varit på allt från några veckor till 2 års utbildning. En av utbildningarna som jag tittade på var på 2 år och där står de att man är ledig under 3 månader på sommaren. Jag vet att inkomsten under ledigheten är = NOLL så man måste få in pengar på annat sätt när man har uppehåll från skolan. Om jag någon gång fattar ett beslut om att gå en utbildning, plugga eller nått liknade så skulle jag ju se till så att "sommarproblemet" är löst innan jag sätter mig i skolbänken. Jag är ju ganska bra på att spara pengar om jag vill de så varför inte spara och lägga undan en hög med pengar som man sen lever på under ledigheten. Samtidigt så tror jag inte att ett sommarjobb är så svårt att få. Jag kan ju alltid köra buss tex. 


Många studenter har säkert inget glidar liv de är inget som jag egentligen tror , men från den "sidan" som jag sitter på (jag som inte är student ) så ser de ibland ut så. Men visst förstår jag de att de  inte alltid är ett glidar liv att vara student.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE