Tog itu med röran istället för att strunta i de.

- Tack, men NEJ, jag vill ha ordning och reda i mitt hem. De var bara de att de jag såg för någon timme sen var något som jag helst ville fly ifrån och inte ta itu med just i kväll

Kom hem från mat affären och ville bara slappa, men såg denna röra. Har inte tänkt på den tidigare idag, men just nu när jag inte ville se den då ser man de. De var som de var.

Smulor och grus golven (
haha undrar vad jag äter som smular så mkt förresten?)  Men de är ju Mimmi också och hon gör ju sällan rent efter sig om man säger så. (bor ju rätt litet också så allt märks/"dras omkring" betydligt mer..) Disk hade jag ganska mycket och en hel del tvätt. Skor står överallt, kläder ligger överallt men inte där jag vill att de ska stå skor eller ligga kläder (känner mig lite som en sur mamma nu eller nått)
Blir STRESSAD! Klarar inte av när de är rörigt i mitt hem! Ville SÅ gärna strunta i de och bara göra något annat, eller ingenting hela kvällen. Slappa och kanske se på tv - haha då slipper jag se röran. Men, ibland måste man ta tag i saker och ting " man kan inte alltid FLY från de och vem ska ta tag i de om inte jag gör de???

....Så jag flydde inte - jag "mötte problemet" = Har fått lite mer ordning !:)

Jag har också varit så duktig att jag har fixat lagat till min lunch för imorgon och de blir även en efterrätt som nu strax är klar..


Jag har ätit lite ikväll också. De blev några mackor, stekta ägg och en hallon och svartvinbär MER

Nu kan jag slappa oh göra vad jag vill för jag har RENT OCH FINT i mitt hem.

Kram..

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE