Melodifestival ?????

Ikväll är de final i melodifestivalen. Jag har som vanligt väldigt dålig koll på vilka som är med för jag tittar ju bara på finalen och inga deltävlingar.

Vad heter de nu förtiden? Säger man schlagertävling eller melodifestival, eller något annat? De känns som de var längesen man kände igen en schlagerlåt. Fast man vet ofta om låten man hör har varit med i melodifestivalen eller inte. Förr var de väl så att de var en viss typ av musik som man kunde kalla schlager. Är alla som är med i melodifestivalen automatiskt schlager sjärnor? HMM..

Årets melodifestival har jag inte mycket koll på så jag tittar lite i backspegeln istället. Vad finns de för artister och låtar som har varit med i denna tävling som för övrigt inte är så stor någon annanstans som den just är i Sverige.
När jag tänker på melodifestivalen så tänker jag mycket Carola. Inte så konstigt för hon har ju varit med 5 gånger vunnit den svenska 3 gånger och eurovision 1 gång och haft 2 ganska höga placeringar.

Jag gillar nog MITT I ETT ÄVENTYR bäst av dom låtarna som hon har tävlat med. Carola är också kvinnan som ju kvinnan som blir snyggare och snyggare ju äldre hon blir









En "favvo" som jag har från melodifestivalen är Amy Diamond. Jag tycker denna låten är lika bra nu som när jag hörde den dom första gångerna.



Jag vet inte om vi tar fram en vinnarlåt till eurovision denna gången. Den chansen är ju aldrig så stor för de är ju så många länder som är med. De känns inte som de spelar någon roll utan de är liksom den svenska som gäller tycker jag. Fast de vore såklart kul om den låt som sverige skickar vann ... Får se vem som vinner ikväll ? Ikväll ska jag i alla fall titta. Vem skickar vi i år tro. De har hänt några gånger sverige har lyckats att vinna eurovison, men de känns som de spelar mindre roll hur de går där.






Runar
03 March, kl. 20:07 | Blogg;

Skulle du ha chans på en kvinna som Carola, Danne? Hur snygg tycker du att du är på en skala från 0-10? Motivera gärna!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE