2011 03 03

Har jobb senare i eftermiddag. Ska innan de gå ut och hämta lite mat och "plocka" lite här hemma. 
Inget gym idag. Jag väntar med de tills mina lediga dagar kommer och de gör dom ju i helgen.

Annars mår jag bra trots mitt tuffa sparande av pengar. Men där ser man att man kan må bra i alla fall. Men jag är ju bra på att ta hand om mig själv. Jag lyssnar på ljudbok och kopplar av, är med mina vänner ibland, hänger på gymmet, sitter i massgestolen och jag unnar mig i alla fall god mat.

Ska man se något problem så är de väl att jag är ju lite av en inspirationsmänniska och när jag får en ide på något jag vill göra så vill jag att de ska helst hända med en gång och jag ska få klart de så fort som möjligt så jag kan när de kommer upp en ny ide i mitt huvud snabbt kunna ta tag i den.

De som jag håller på med är ju inte något som händer nu och jag är inte klar med detta sk projekt förrän tidigast i mitten på december. Fördelen är bara att man har något att se framemot hela tiden. Denna livstil som jag lever nu känns någonstans ok för jag tar ju hand om mig själv i alla fall, men vill jag göra något som råkar kosta några tusenlappar så funkar ju inte de för då spricker sparplanen och resorna 3 på ett och samma år förblir en dröm.

De värsta med detta är att jag känner ibalnd att jag kanske kan klara av detta ändå även om jag tar några tusenlappar från "reskassan". Men de blir som att spela lite med min dröm 2011. Håller jag budget precis som planerat så fixar jag detta lätt de vet jag. Lånar jag från "reskassan" då kan jag kanske fixa de, men de kan jag inte vara säker på och jag villl ju verkligen göra detta som jag så länge har gått runt och tänkt på. Ger jag upp nu då kastar jag ju bort flera månader av planering och de skulle inte kännas bra.

OMG ! De är kämpar attityden som gör att detta går så bra som de faktiskt gör. Men jag har väldigt svårt att se när "resakassan" växer med rasande fart för  de blir så tufft att känna att man inte kan plocka ut några större summor pengar  och sätta "sprätt" på trots att pengar finns.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE