Natt är de.

Sitter här och kollar lite andra bloggar. Dom jag har kollat nu i natt  skriver mest ursäka för dålig uppdatering. Inte så mycket att läsa där inte. Jag kom på mig själv just nu. Fasen va mycket bloggar jag läser ! Kanske inte varje dag, men regelbundet i alla fall. Men jag bloggar ju själv och man vill hitta lite inspiration från andra. Därför läser jag mycket bloggar.  De är säkert totalt 300 bloggar (kanske fler) som jag tittar in på med jämna mellanrum. Alla lever så olika liv och tur är väl de.

Jag tycker många verkar må bra och leva ett liv som dom verkar nöjda med. I alla fall om man ska tro vad dom flesta skriver. Man vill såklart visa att man mår bra. Inte fel alls. De är heller inte fel att vara lite kaxig. Typ visa att man har "cash" eller att man tex har gjort en musikvideo. Många bloggare har gjort de nu. Verkar vara en liten trend bland dom stora bloggarna.

Annars tycker jag att de inte  direkt någon som leder utvecklingen i bloggsverige. Ett tag var de absolut KISSIE som gjorde de för hur många andra bloggar som helst liknade hennes. Men nu är de ganska lika. Man sticker liksom ut med olika saker.

Ville bara ha ett liten åsikt om bloggar eftersom jag läser så otroligt många nu. Jag säger inte att jag har rätt, de är bara vad jag själv tycker mig se. Ska ta några timmar någon dag och verkligen gå igenom alla bloggar som jag läser och sen göra ett blogginlägg om de. Jag heter Danne och jag är som många andra, en bloggare.






stina
06 June, kl. 11:17 | Blogg; http://stinasaventyr.blogspot.com

Är du oskuld? Snälla svara, läser din blogg varje dag och är jättenyfiken. Du är ju så söt. Puss

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE