Logiskt sett borde jag kunna lägga ribban högre.

Sitter här och funderar. Jag ser hur mycket möjligheter som helst. Jag har massor med saker i huvudet som jag vill göra. Galna, roligaoch spännade saker och jag tror mig veta hur jag ska klara av de. Mycket handlar om pengar. Inte mycket av de jag verkligen vill göra och drömmer om  är gratis. Hade de varit så då hade jag väl redan gjort de. Massor med ideer och de häftiga är att de är inte orealistiskt utan jag kan klara de. 

De är saker som säkert kostar flera 100 000 kr. De är mycket pengar ! Men jag tänker hela tiden på att jag klarar ju faktiskt att resa på 3 utlandsresor och jag kan till och med fundera på en fjärde. Dom två som jag har varit iväg på har kostat mycket pengar, men jag har klarat de lätt och därför ser jag alla möjligheter i världen att klara av mycket annat som kanske till och med kostar mer. Jag vet ju redan hur jag fixar de så då borde jag ju kunna lägga ribban ännu högre logiskt sett.

Jag kan nog bara välja en sak i taget.
Men jag tycker de är riktigt häftigt att jag efter att jag har averkat mina resor kan titta på nya saker, eller så fortsätter jag att resa, vem vet ??? Allt känns i alla fall väldigt bra just nu. Cash Is King och jag behöver inte fundera så mycket om jag kan göra, utan jag behöver bara fundera på vad jag vill göra. Jag kanske överdriver ?? De är ju kämpa och hårt arbete som gäller för att i en framtid kunna göra de man vill. Men allt går ju så klockrent bra hela tiden vad de gäller detta med resorna så varför skulle de inte kunna göra de med mycket annat ??? Bara de är en rätt skön tanke att tänka.






Linda
06 June, kl. 00:36 | Blogg;

Hej Danne, och tack för en bra blogg. Keep up the good work! Jag undrar vilka datum som du befinner dig i New York. Jag ska själv dit i sommar, och tänker att det skulle va kul om man hann läsa om lite tips från dig gällande saker att göra och uppleva.



Kram Linda

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE