Har inte ont i ryggen men i nacken.

Tjena !

Hemma igen efter en arbetsdag som var ganska lugn, men lite segt kändes det. Svårt liksom att komma igång efter en helg av ledighet och de passet jag hade och körde kanske inte är de roligaste. Men lugnt var de är inte fel.


 
 

Min onda rygg? Jag har inte speciellt ont i ryggen längre. De hade jag i helgen. mer än vanligt, men de har gått över. Fast de verkar ändå som man ska gå runt och ha lite jämna plågor. Nu har jag fått ont i nacken istället. De flyttar sig uppåt. Vad händer sen går detta över, men byts ut så jag får i ont någon annanstans? Eller läggs de bra på ? Samtidigt som nackspärr så får ujag ont i ryggen igen + att jag drabbas av något mer som inte går att göra något åt ..

Ha ha .. Nej jag hoppas inte de. De är lite värk här och där som jag har och de kan jag leva med. Detta är mina enda ställen som jag får ont på. Lite nacke och rygg, jag är glad för att de inte är mer. Dessutom mår jag bra och jag känner mig pigg och glad så jag ska inte sitta här och skriva ett blogginlägg om hur jäkla ont jag har och hur synd de är om mig.

Jag mår bra nu och jag vet att jag  kan göra saker som får mig att även må bra i framtiden.







Kalse
06 June, kl. 01:34 | Blogg;

Du har inte tänkt att börja träna ryggen? Kanske sträcka på sig på rasterna?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE