Har gått igenom kanske 300 bloggar nu.

Har suttit här gått igenom ungefär 300 bloggar. Vad får man för tankar efter de ? Alla verkar leva väldigt olika liv. Men de jag tycker är kul att många verkar må väldigt bra. Jag har inte läst så många bloggar där bloggläsare själva gör sig till offer. Utan man har liksom kul och utåt sett verkar många ha de bra. Men många precis som jag har sina drömmar och man kämpar på precis som jag för att en gång fixa de man så ofta går och tänker på.

Var ska man börja ? 300 bloggar och alla är vi olika, men vi är alla människor den saken är klar.
Vi börjar med några av dom stora. Sveriges mest kända och säkert också största blogg, Kissie.
KISSIE !!
Alexandra "KISSIE" Nilsson.
Som enligt alla medier rasar i vikt och nu börjar nära och kära bli oroliga. Detta är ju inget ovanligt att unga tjejer vill vara smala. De man lätt glömmer är att Alexandra är en helt vanlig tjej som precis som så många andra vill vara snygg och smal. Hon är vuxen så hon gör som hon vill. De är en ung person, hon behöver lite tid på sig att hitta sig själv. I dessa utseendefixerade tider så tycker jag inte att hela denna batningsgrejen med Kissie är så konstig. Hon är en ung person som vill få bekräftelse och som inte vill bli kallad för tjockis. Så enkelt tror jag de är.

Tittar man på hennes blogg och bortser från detta med batningen. Så har hon en underhållande och rolig blogg. Hon gör ett och annat övertramp, hon får ta en del skit för de. Men jag tror också att hon är väl medeveten om i många fall vad hon gör och hon ser allt som händer omkring henne som bra reklam för hennes blogg.
De är en rolig underhållande blogg! De är säkert ganska roligt för Alexandra och jag kan erkänna att jag skulle inte ha något emot att leva som hon gör. Hon verkar ju kunna leva på sin blogg. Hon tjänar pengar på lite PR typ. På sitt varumärke. Hon gör sin grej och de funkar att leva som hon gör. Hon verkar ha kul !!!

 



Kan titta på en stor till när jag ändå håller på. Dessie ??? Dessie's blogg är väl ingen blogg som jag följer. Men hon har ju gjort en liten musikvideo och de är ju rätt coolt. De finns några stora bloggare som har gjort detta så de är väl inget nytt. Fast denna tycker jag är ganska bra om man jämför med vad andra bloggare har gjort. 


Detta är en kaxig video där hon är bäst och alla andra är avensjuka. Jag har inget emot de. KAXA LOSS lite. De blir ju bra. Jag förvånas mest över att folk orkar sitta och skriva elaka kommentarer till denna video. Dom flesta av dom som skriver skulle inte ens vara i närheten av att kunna göra en sådanhär video. Man behöver ju inte ta den på allvar. Se den som en kul video där en ung tjej har gjort detta bara. Jag kan tänka mig att de är vad många vill göra.

De var två av dom stora. Kollar vidare på bloggar. Jag gillar att kika på dom coola tjejerna. Här är några

http://emmelist.myshowroom.se/ EMMELIST...

Jag vet inte varför jag gillar henne, men hon är riktigt cool. De är en person som jag skulle vilja träffa. De räcker med en minut. bara gå fram och säga: Hej hej ! Jag heter Danne, jag läser din blogg. Får jag ta en bild på dig och mig tillsamans, typ så bara. De är så en del av mina bloggläsare gör med mig. Jag är likadan..

Scandalbeuties finns ju ganska många av också. Dom är alltid roliga att läsa om. Dom lever ett rätt häftigt liv där dom kan tjäna pengar (bra pengar på sitt utseende) Riktigt coolt !!!

Camilla Jacobsen är en av många som lever på resa, party och bli plåtat.

http://camillajacobsen.blogg.no/




http://nyheter24.se/modette/fridagrahn/
Frida är en grym tjej som har mycket bilder på coola outfit's och hon är också en av alla dessa människor som verkar må väldigt bra och ha väldigt roligt. Jag älskar att läsa sådana bloggar.
http://nyheter24.se/modette/fridagrahn/

Sen har vi dom tjejerna som lever sitt liv för träning och hälsa. Är de några personer jag är avensjuka på så är de alla dessa människor som lever för att träna. Dom måste ju verkligen må superbra nästan jämt.
Här är en http://annamarialacatus.myshowroom.se/

Två tvillingar tror jag. Ganska bra blogg !! http://twiceas.blogg.se/

Denna tjejen verkar lägga ner ganska mycket tid på sin blogg. Trots att hon har rätt mycket annat att göra. De är starkt ...
http://dianasblogg.blogg.se/index.html

Tänk va roligt de är med bloggar man kan följa människors liv. De är ungefär som dokusåpa fast i internet formtyp. Man bestämmer ju som bloggare själv vad man vill avslöja, men många är ganska privata. Folk är nyfikna och läser, dom är fler än man tror. Alla kan idag visa upp sig för väldigt många människor. De var inte möjligt på i samma utsträkning för typ 25 årsen eller nått.
De går ju till och med att följa folk i andra länder. En kille är en riktig komiker, finns i USA. Ray William Johnson heter han.
Här är hans blogg. http://ray-william-johnson.blogspot.com/  Kolla några av hans videobloggar - Väldigt underhållande.

Får väl räcka så .. ?? Man skulle kunna sitta här och skriva hur länge som helst om alla dessa bloggar som finns. De fnns ju även bloggar som bara ägnar sig åt att skriva bara om andra bloggar. Själv skulle jag tycka de bli långtråkigt. Bara kolla andra bloggar för att sen själv skriva om de senaste om alla dessa bloggar som man kollar. För min del  får räcka med ett inlägg någon gång ibland. Kul ändå att många av dom bloggar som jag har kollat i kväll drivs av personer som verkar: MÅ BRA, HA ROLIGT och VILL VÄLDIGT MYCKET MED SINA LIV ..








Felicia
06 June, kl. 00:13 | Blogg;

Har du haft någon tjej n

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE