2011 06 20

Känns som jag en gång för alla har lärt mig att ha ordning och reda i mitt hem. Bara för några månadersen var mitt hem bara ständig röra och de krävdes alltid några timmar av städning för att få ordning på de. Sen tog de ca 24 timmar och så var de rörigt, väldigt rörigt igen. Så är de inte längre ...

Jag går här och plockar lite varje dag. De tar max 15 minuter vad jag än gör. Ibland tar jag fram damsugaren, ibland torkar jag något golv. Städa ur badrummet tar typ 10 minuter. Jag diskar så fort jag har någon disk och jag plockar och lägger tillbaka saker som jag har använt på sitt rätta plats. De krävs väldigt lite av mig och ändå har jag alltid rent och ordning i mitt hem.

Nu tex behöver jag inte göra någonting ! Jag har över 3 timmar kvar tills jag ska börja jobba och jag kan bara slappa och ha de bra fram till detta. Skönt att jag har lärt mig att hålla ständig  ordning och reda tar man lite varje dag så hinner de aldrig bli rörigt....






Jag har nu under förmiddagen hunnit "tagga" ut på en powerwalk. Kändes betydligt roligare idag och de gick mycket bättre än igår. Igår var de ju även så grått och trist ute med regn och rusk. Inte kul alls !!! Idag sol och lagom varmt. jag blir gladare och på bättre humör även om jag har svårt att inte lägga märke till alla trötta människor som stressar. Kanske till jobbet. Stress och springa omkring. Man ser några som är ute med hunden och de ser inte direkt ut som dom gillar de utan dom gör de för att dom måste. Jag vill ha så få "måsten" som möjligt. Jag vill bara göra de jag känner för. Som att tex gå på hälsans stig och drömma om New York och bara inse att snart behöver jag inte drömma mer om de..   





En katt skulle man vara. En katt gör ju verkligen vad den känner för. Den behöver ju inte ens vänta på att någon människa ska gå ut och rasta den. Den kan oftast gå ut själv. Den leker och behöver bara tänka på att den ska äta ibland. Annars gör den precis som den vill.







Kojjan Liljeberg
06 June, kl. 20:01 | Blogg;

Kul med kattinslaget! Om du fick välja att återfödas som ett djur, vilket skulle DU välja och varför? Själv hade kört på giraff, fatta vilken härlig utsikt på savannen! Tack för en spännande blogg.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE