2011 06 15



Upp igen! En onsdag av jobb och ett evigt just nu funderar jag på (fråga mig inte varför ) hur de skulle vara att köra buss i DALLAS ! HMMM???



Inte för detta har med något att göra. Fick bara tanken och vet inte varför? Där ser man vad de kan snurra i "huvudsaken" på morgonen. Måste vara den tidiga timmen som gör de.



Undra hur de bli när man blir en gammal gubbe ??? Då kanske man inte fattar att de vore bättre om man befann sig vid en poolkant någonstans  i Thailnd istället för att försöka förtså varför man sitter på ett hem för åldringar och tror att man behövs bättre på ett bussföretag.Trots att läget just då kanske är så att man inte kan ta sig från utsidan på bussen till insidan på den samma för att sen sätta sig på förarstolen. Ska man överhuvudtaget ha en ärlig chans till att kunna sitta bakom ratten vid en ålder av väldigt gammal så blir de till att först ta bort förarstolen för att sen sätta sig på rullatorn.  

Ha en trevlig dag !






Bygg
06 June, kl. 19:23 | Blogg;

Hej vill du ha tips på renovering så kan jag kanske hjälpa dig.

ERik
06 June, kl. 08:42 | Blogg;

Hej Danne,



Rolig tanke! Har du kört buss i andra städer eller kanske andra länder. Vore roligt att höra om det är samma regler som gäller och om resenärerna beter sig samma.



hej då Danne

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE