De viktigaste är väl att de är gött å leva !

Jag skriver ofta om vad jag vill göra i framtiden. Jag har mina drömmar och tankar om hur jag ska kunna göra verklighet av dom. Vad de är kan ni läsa i säkert flera hundra  inlägg på min blogg . Men vad, vilka av alla drömmar som jag har haft har jag redan förverkligat? Finns de något som jag drömde om förr som jag idag har fixat?

De där är svårt att veta. För de man drömde om förr kanske man idag känner att de inte var  så viktigt att få göra när jag väl hade gjort de. Sen kan jag känna att mycket av de jag har gjort (om jag nu har gjort så mycket) känns idag inte så stort ändå. Man blir äldre, tänker annorlunda och mycket annat blir viktigt. När jag tänker tillbaka på de liv jag hade innan de var som nu så är de ett enda ord på sex bokstäver som kommer upp i huvudet och de är : PINGIS.

De är egentligen inte klokt att jag ägnade så mycket tid  åt detta. Så vad hade man för drönmmer då  när de enda som var viktigt var pingisen. Egentligen vet jag inte, jag kommer inte på de. Jag vet att jag då tänkte att pingis kommer jag aldrig att sluta med. Fel hade jag för idag har jag slutat de finns inga funderingar på att börja igen. Jag kan fortfarnde tänka tillbaka på de. De som känns rätt häftigt idag de är ju att se spelare på tv som jag har varit klubbkamrater med då. De är grymt att se dom på tv när dom lirar ett VM eller EM för de svenska landslaget i pingis.

De man tänkte på förr och drömde om är sånt som man inte bryr sig om idag och om 10 år eller nått så är de säkert samma tankar om denna tiden. Om jag ändå ska säga något om vad jag funderade på förr så var de väl även då så att pengar kändes ganska viktigt. Jag har en gång i hela mitt liv dragit in 60 000 kronor netto på en och samma månad. En annan månad en gång i livet har jag dragit in 35 000 kronor netto under en månad. Drömmen om att dra in mycket pengar och bli rik de är ju något man tänkte på då percis som nu. De märkliga är att när man någon gång lyckas med att dra in de där lilla extra så känns de inte som att de hade spelat någon roll om de aldrig hade hänt. Dessutom dom pengarna som jag drog in då vart har dom tagit vägen nu. Jag vet ärligt talat inte vad jag gjorde med dom 60 000 kronorna som jag en gång drog in på en och samma månad. Lite sjukt faktiskt ... Pengar kanske inte är så viktigt i alla fall. Fast har man inga alls så skulle livet för mig i alla fall vara svårt att leva. De ska ju vara gött å leva som en eller två personer sa en gång i tiden.undrande
07 July, kl. 16:26 | Blogg;

hur fick du in dom 60 000 på en o samma månad?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE