Njut av livet - Med eller utan cash ..


Tänk va mycket drömmar jag skulle kunna förverkliga om jag hade obegränsat med pengar. De är synd bara att om man tjänar dom för lätt så har dom egentligen inget värde. Får man slita lite för de så blir kanske känslan när man förverkligar sin dröm mycket starkare ? Jag vill inte för att jag har mycket pengar förändras som människa. Jag vill vara den jag är, men med pengar kan man tex bo där man vill, i den storlek man vill och man gör vad man vill och kan ägna sig åt massor med livsnjut. ha ha.. De går naturligtvis att slita sig till livsnjut också och för att livsnjuta krävs verkligen inte alltid mycket pengar.

  
 
 

De finns ju massor man kan göra utan att cash spelar någon roll. Sola, bada umgås med vänner och mycket annat behöver inte nödvändigtvis kosta något, men man kan ändå njuta av de. Du kan säkert komma på en massa saker själv också som du kan njuta av utan att du behöver ta upp en stor plånbok.

Jag kan njuta när jag tar mig upp ganska tidigt på morgonen och bara känner att livet är underbart att leva.
Jag är glad för att jag har någonstans att gå. Jag gillar ju också att röra på mig. Fast den bästa känslan kommer ju alltid efter en PW tex. Röra på mig på ett eller annat sätt har jag alltid gillat för om jag slutar med de så mår jag ju så dåligt.

Jag vill kunna känna mig fri att göra vad jag vill. De kan vara att njuta för mig. Stressa springa omkring varenda dag och inte stanna upp någon gång måste ju vara hemskt. Jag är glad att jag ofta gör de. jag kan med gott samvete slöa bort en hel dag. Bara sitta i massagestolen och titta på film eller till och med sova bort hela dagen utan att jag mår dåligt av de. Mycket av de jag behöver göra kan  jag skjuta på till morgondagen och jag är så glad över att jag kan känna denna ro i kroppen.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE