Date ???

Erika:

Hej Danne! Du skrev för ett tag sen att du inte hade nåt att skriva om direkt på bloggen. Skulle vara kul om du uppmuntrade dina läsare att komma med idéer... Jag skulle tex tycka att det vore kul om du skrev hur den perfekta daten ser ut för dig. Vad skulle ni hitta på? Skulle du ha med något till tjejen? Vem betalar?

Tack för en riktigt nice blogg :) Och du ska inte störa dig på att du spräcker din budget... Många människor kan inte ens få ihop det till sina utgifter.. Du är ju jätteduktig på att spara, tänk så istället :)


http://funny.pho.to/#anchor-frame

En perfekt date är väl den då de visar sig efteråt att båda var intresserade och att man kommer att få träffas igehn. För att de ska vara perfekt är de ju också viktigt att båda har kul. För mig är de säkert viktigt att jag känner lite pirr i magen.

Vad man gör på den perfekta daten spelar mindre roll bara båda har kul. Jag sitter gärna på någon mysig fin  restaurang som har riktigt bra mat. Jag skulle säkert ha med någo som blommor. De har jag haft förut. Många blir lite förvånade när dom får något av mig redan första gången man ses. Men jag tycker de tillhör lite och de är inte så konstigt.

Vem betalar ??? Jag brukar få betala när jag är ute med någon på en date. Jag tycker de är ok att göra de och jag har aldrig ångrat de även om de i efterhand skulle visa sig att man inte träffas igen. Man vill ju som kille göra ett bra första intryck och vilka tjejer gillar snåla killar som inte bjuder på en date?? De kan inte finnas många !! Jag brukar betala och de har jag inget emot. De hör väl till lite att man som kille gör de bara !!!


http://funny.pho.to/#anchor-frame

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE