Kämpa nu - Få de bättre sen (ha kul)

Börjar närma sig "time" för att gå och lägga sig igen. Någon träning har de inte blivit idag. Jag får se till att köra hårt  i morgon och hela helgen istället. Jag har kört på bra även denna veckan så någon dag av vila behöver man. Benen behöver vila de känns.

För någon dagsen fick jag en fråga vad jag har för framtidsplaner. Jag svarade snabbt och sa: Just nu är de bara spara pengar som gäller. Jag sa de utan att tänka och så konstgt är väl inte de för de är ju viktigaste för mig just nu. Spara kämpa nu för att kunna ha  de riktigt bra sen. De är de enda jag tänker på så de blir att man svarar som en förprogramerad robot.

Annars som ni vet så snurrar alla andra av min sk framtidsplaner ganska mycket runt i huvudet. Jag har massor med ideêr och de känns nästan som jag får nya varje dag. Jag smygkollar lite på de mesta, men jag gör inget konkret för att fixa något nu. Frågan är vad som är rätt att göra? Behöver jag göra rätt? Människan är inte alltid rationell så egentligen behöver jag väl inte fundera så mycket på vad som känns rätt att göra. Jag måste lägga fokus på vad jag drömmer om och de är inte alltid desamma som att göra de som känns rätt. Dessutom så måste man väl ibland våga göra fel ? man lär sig ju något på de också. Hur vet man när något var rätt eller fel? Efteråt är de lätt att veta, men egentlgen kan man väl inte veta de då heller. De är ju vad man tycker var rätt eller fel.

Jag brottas lite med detta att jag vill mycket, men jag vill göra de som känns rätt. Problemet är att de som känns rätt är inte alltid roligt. Men tillbaka till grundtanken. Kämpa på nu så blir de kul sen. De kan vara värt att kämpa lite nu om man vet att man får de bättre sen. Bara jag någon gång vet vad jag vill så blir de säkert bra. Allt som inte har med New York att göra snurrar runt i huvdet. Målmedvetenhet kan man nog kalla det. Jag vet vad jag vill just nu. Kanske kommer jag på de sen också. Men jag har en grundtanke. Nu kämpar vi sen har vi kul och väldigt bra.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE