Svar på frågor.

Åsa:

Hej Danne!

Några frågor bara...
Du skrev i ett tidigare inlägg att bloggen kostar pengar. Är det inte gratis att blogga? Och du, som har en sån stor blogg måste väl kunna sälja lite reklamplatser i bloggen och casha in lite?
Är du aldrig rädd att någon skall komma in när du står och fotar dig själv naken i duschen på gymmet?

Tack för en underhållande och fin blogg! =)Jo de är gratis att blogga. De jag menar i inlägget är nog att jag har lagt lite pengar på design av bloggen. Jag kan ju inte göra så mycket själv, men de finns ju många som är duktiga på sånt, men dom kostar ju lite. Inte så mycket, 500 kronor typ för en helt ny design. De var nog lite sånt jag menade när jag skrev de inlägget. Sen tror jag inte att jag hade köpt så mycket minneskort, kameror, bärbar dator och annat som är bra att ha när man är bloggare. Där kan man ju säga att de kostar lite också.

Tjäna pengar har jag gjort och kan jag såklart göra på min blogg. De finns alla möjliga sätt. På min förra blogg hade jag ju lite reklam. Jag tycker kanske ändå att jag har lite för liten blogg för att de ska vara värt att lägga ner någon tid och arbete på att göra saker för att sen dra in pengar via bloggen. Jag får ibland ett och annat erbjudande på mail. Om jag hade brytt mig om  de så kanske jag hade kunnat göra lite pengar av de  också. Men de krävs ju lite arbete också som de ofta gör när man ska tjäna pengar. Blogga för mig är ju en hobby och jag håller de gärna på den nivån. Jag kanske ändrar mig i framtiden ?? De finns ganska många sätt att som gör att man både får en större blogg och kan tjäna mer pengar. 

Sista frågan..

Är du aldrig rädd att någon skall komma in när du står och fotar dig själv naken i duschen på gymmet?Nej de är jag inte. Finns inte mycket att vara rädd för med de. De gör väl inget om någon får se de. Så mycket nakenbilder är de väl egentligen inte. De är ju bara bild på migfrån bröstet och uppåt. Då är jag nog mer rädd för att jag ska tappa kameran i stengolvet så den går sönder eller att jag med den kameran som inte är vattentät råkar spola den under duschen !Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE