Tankar denna söndag.

Oj vad jag sover. Blir lätt så efter ett träningspass under förmiddagen och ute på förvirrad kväll igår. De var mycket flängade, farande och ringande,  fram och tillbaka hit och dit innan jag vet inte vad. Men trött blir man och väldig slö denna söandag. Inget direkt har jag och göra heller.
Längtar nästan till i morgon när jag ska börja jobba igen och så har jag 6 dagar av arbete som väntar nästa vecka.


Då finns de att göra, men inte så mycket annars och jag brukar känna mig glad för de. (när jag inte har så mycket) För de brukar varken vara bra eller särskillt kul att ha för mycket att göra.

Men när jag mest går och väntar på att få komma iväg till New York och varken kan eller vet vad jag ska göra fram till de så funderar jag lite på dom som hela tiden har väldigt mycket att göra. Dom finns ju överallt.  Folk verkar ha hur mycket som helst att göra. I alla fall är de ofta de man hör dom säga. "Jag har så mycket, så jag hinner inte" ... Typ så. Jag kom på mig själv för ca en vecka sen att jag sa likadant, men egentligen så hade jag ju inte så mycket. De var bara de att jag kände att jag måste få gjort en sak och därför sa jag säkert så. Mycket att göra vad de ju inte. De var ju bara att jag inte kunde vara på 2 ställen samtidigt. De är väl så jag ska säga i fortsättningen för de är ju ofta så det är.  

Vad är de som jag har som egentligen måste skötas? Ja de är faktiskt inte mycket egentligen. Jag har ett jobb och de måste jag ju sköta för annars kan man inte dra pengar på ett effektivt och bra sätt. De finns ju andra sätt, men de är ju inte mycket som slår de enda som faktiskt gör skilland en gång i månaden nämligen ett jobb. Betala räkningar är en annan sak som jag måste göra. Gör jag inte de då hamnar man snart i stora ekonomiska trubbel. Då går inte att strunta i att betala tex elen.  Får inte elbolaget in sina pengar så stänger dom av den hos dig så småningom. De går inte att ringa och be dom slå på den igen om man inte har fått fram några pengar att betala med. Utan el så blir de nog jobbigt. Så betatala räkningar känns som ett måste annars går de snabbt utför. Jag har inte så mycket att betala när de gäller fasta avgifter. Ta hyran tex jag vet många människor som betalar mer i hyra på en månad än vad jag gör på 3 månader.

Städa upp här hemma känns som ett måste ibland. Gör man aldrig de så har i alla fall jag svårt att vara hemma tillslut. Dessutom är de ju inte roligt när man får besök här hemma om de inte ser lite städat ut. Gå och handla är en annan sak som jag måste göra. Självklart liksom. Äter man inte så dör man ju. Man får inte vara så snål så man svälter, eller hur?

Dessa sk måsten som jag har är ju sånt som jag inte tycker är speciellt svårt att fixa. De är kanske inte alltid så roligt, men man fixar de för man känner att man måste. Jag tror jag har haft lite tur med att jag har ganska lätt för att sköta detta. Jag är uppväxt med att de är viktigt att jobba och slita. Att de ska vara rent och fint hemma. Betala räkningar var också en sak som jag ofta hörde som barn att de var viktigt. Jag har aldrig upplevt när jag var liten att de fanns ekonomiskt trubbel kring mig. De var inte lyx och så,men inga problem heller med de ekonomiska.
Regnet faller just nu utanför. De är söndag och jag sitter mest här och tänker. Jag har de bra, men vet just nu inte riktigt vad jag ska göra. Kanske är de ett bra läge nu att i ca 1,5 månad framåt bara ta de lugnt och vänta på New York. Göra sina måsten, träna på och fortsätta hålla min balans av allt som jag tycker mig ha hittat så bra. Jag tränar på och jag känner mig nöjd med de jag gör och hur mycket jag kör. Jag unnar mig bra mat och är glad över att jag ändå kan spara mycket pengar utan att dra ner på "matkontot". Jag äter gott om jag vill och  ändå kan jag spara mycket pengar (8000-10 000 kronor varje månad).   Jag jobbar lagom mycket. Inte för mycket, inte för lite de känns lagom. Visst kan jag känna mig trött efter en arbetsdag, men man återhämtar sig ganska snabbt och jag ligger inte på gränsen till att bli utbränd eller något sånt.


Per
07 July, kl. 20:10 | Blogg;

Hej Danne !

Hur har du de ? Jag undrar, känner du dig inte väldigt ensam. Skulle de inte vara bra för dig att träffa någon tjej. Allt skulle väl vara så mycket roligare med en kvinna vid din sida?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE