Mår bra och jag behöver inte jobba med detta.

Jag har inte mycket att blogga om och de kanske vore bättre att ta en paus några dagar för att hitta lite ny inspiration. De kan vara bra, men frågan är om de hjälper? De enda jag går och väntar på är min New York resa och jag kan ju fortsätta skriva om allt forskande om denna resa, men jag känner att jag inte vill plåga er mer med detta. De är ju egentligen inget märkvärdigt med de. Många åker dit och allt för många skriver om de som om de vore något väldigt unikt. Jag tycker bara de ska bli kul. men något märkvärdigt är de inte.

Allt är bra i alla fall så detta blir inget inlägg om hur dåligt jag mår. Jag minns när jag för ett tag sen jobbade mycket med mig själv för att just må så bra som möjligt. De behöver jag inte göra längre för jag mår just nu hur bra som helst ju. Känns rätt bra faktiskt. Mår liksom bra utan att behöva tänka på de. Sover bra, tränar på bra och sparandet av pengar går alltid bra.

Ha en bra dag och må väl !
Antonina Andersson
07 July, kl. 14:51 | Blogg;

Jag minns med glädje när du la upp filmen om plankning!Har du sett den nya trenden uggling?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13333459.abKanske detta kan fungera som en inspiration och vi får se Snygg-Danne uggla runtom i Vänersborg?Puss puss

Lina Lillmus
07 July, kl. 21:17 | Blogg;

Hej Danne. Gillar när du plankar, kan du inte uggla oxå? Jag gjorde det igår men slutade jätteilla! Jag är lite framåttung! :) Så ja trilla!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE