Night Life i New York ????

Nu är de snart dags att gå och lägga sig. Jag sitter här och gör ett sista blogginlägg. Jag frossar och gottar mig mycket med att kolla New York. Jag har fått bra koll på en hel del nu.

Jag vill besöka Johns pizzeria som klassas som en av dom bästa ställena. I alla fall om man googlar och forskar lite i detta. Jag har hittat en hel del bra restauranger och jag tycker jag har koll på detta nu. En glassbar finns också som jag gärna vill prova. Den är känd för att göra godare glass än typ de vanliga man äter. Många udda smaker fast också vanliga såklart. Detta "place" heter L’arte de Gelato, eller Jimmy´s Gelato kan man också kalla de. Sevärdheterna i New York  har jag ju ganska bra koll på. I alla fall de som jag vill se. Frihetsgudinnan, Central park, Times square, Brooklyn Bridge, Wall street och en hel del mer. 

De finns ju också ett ute liv i New York om kvällarna. Där har jag ganska dålig koll och jag får forska mer i detta. Nattklubbar, pubar, barer uteställen överhuvdtaget. Jag fattar att de finns mycket att välja på, men de kanske är därför detta är så svårt att få grepp om. Jag har tittat på massa uteställen där jag kanske skulle kunna tänka mig att hänga när de blir mörkt i New York. Men inget har jag hittat som jag egentligen varit sådär sugen på. Inte när jag ser de här i alla fall. De finns ju teater på Brodway. Red lion är ett "place" som kör  live musik hela natten. De finns en ställe som kallas Slane,  som verkar vara en Irlänsk pub med mycket live musik där  också. Sk komediklubbar finns de också och den bästa sägs vara Commedy cellar !

Men trots allt detta och myket mer som finns så är de inte så att  jag blir sugen på något speciellt. Men jag ska hitta något som verkar vara ett roligt ställe att festa på hela kvällen till sent in på natten. Eller något place där jag i alla fall trivs att vara på när de gäller att ha kul en kväll i New York ! Vore ju konstigt om jag inte fick "vibbar" för något av allt som finns. Jag får forska vidare på the Night Life i New York !

Nu är de natten för mig i här och nu.
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE