Blev gym också..

Hej !

Lite gym har de blivit och jag kör fortfarande bra så jag är inget annat än nöjd. Jag tycker inte de är jobbigt eller tråkigt. Jag vill träna och jag tror att jag bara kommer att köra mer och mer bara jag hela tiden känner mig sugen. Kanske kan jag få in en bra rutin på detta. Jag rör på mig nästan varje dag och jag vill att de ska vara lika självklart som att jag går till jobbet och kämar på.

 
Bra pass idag och jag är hel nöjd ! 

Lugn dag har de varit. Jag går runt och tänker på New york som vanligt. Har en del saker kvar att fixa, kvar att betala och så. Jag kollar över så jag inte har glömt att förbereda något. De känns som de börjar närma sig nu och de finns då en del att göra som jag inte har kunnat göra förrän nu.

De är mycket med New York och jag har fått som vana att säga till alla som frågar om olika saker. Jag vill vänta tills jag kommer hem från New York. Jag får frågor om allt möjligt, men allt i mitt liv just nu kretsar kring denna resa. De är bara så att detta är de viktigaste för mig. De är ju min lilla dröm som snart är fixad. Jag kämpar på och spara pengar och alla mina sparpengar går till denna resa. Är de något annat jag vill ha som kostar lite för mycket så tänker jag alltid: De får vänta tills efter New York.Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE