Allt annat är ganska förvirrat.

Jag håler fokus på New York. Jag börjar få ganska klart för mig vad jag vill se och göra under dom dagarna jag är där. Gott om "cash" kommer jag att ha. Jag tror aldrig jag har haft så mycket pengar att spendera på en resa som jag har denna gången. Jag känner mig trygg med resan, även om en del saker kan oroa mig också. Men jag får se hur de blir när jag kommer dit. Jag tror de kommer att bli kul. Jag håller fokus på de jag vill och bryr mig inte så mycket om vad andra vil att jag ska göra när jag är där. Jag får alla möjliga råd,tips osv och jag svara ja ja på de mesta. Jag kanske omedvetet snappar upp något, men de känns ändå som de mesta av de jag vill göra och se i New York de har jag tagit reda på själv genom timmar av googlande på nätet.

Sen finns de de här andra som jag funderar på. Igår fick jag en tanke på en sak som jag ville göra. Bara dra iväg liksom över helgen till ett ställe. Men sen känner jag som vanligt bara minuten efter. Jag får vänta tills efter New York.
Jag har många ideêr om vad jag vill efter New York, men jag vet inte hur de blir. De som gäller nu före är bara sparande av massa "cash". Efter får vi se? De är beroende på en massa saker. Dessutom vet jag inte hur de känns efteråt. Känslan jag har är att jag kommer att falla in i tomhet. De har varit en intensiv period länge nu och jag kämpar in i de sista. Efter en intesiv period så vet jag av erfarenhet att de brukar kännas lite tomt efteråt. Dessa resor har de varit mycket grubblande och tänkande kring. Jag har gjort massor med arbete som jiag  egentligen så här i efterhand kan känna har varit helt meningslöst. Jag skulle säkert lätt kunna göra om en sån här sak på samma sätt nästa år. Utan att tänka, jag vet ju nu vad som krävs och då är  de bara att köra på ju. De mesta handlar om att få loss pengar. De är något som har gått bra när de gäller detta med resorna och de är så skönt att jag inte behöver lägga så mycket enregi och kraft just på de ekonomiska (även om jag ändå gör de). Jag kan fokusera på hur jag vill ha de på mina resor och sen är de bara att betala de. Ibland är de kanske för mycket, men än så länge tycker jag att de har varit värt de. Man får ju allt som oftast vad man betalar för.

I allt detta har jag fattat att jag kan spara mycket pengar. Efter New York vet jag inte vad som händer och jag vet inte vad jag vill??? Massor med ideêr, men allt i en salig röra inne i mitt tänkande huvud som tänker för mycket. Om jag ändå "spånar" vidare på detta med cash så är de en sak som känns hur häftig som helst. Om jag en månad som nu tex kan spara 8000 kronor då kan man ju säga att jag också har 8000 kronor mer att leva för när vi snackar tiden efter New York. Vad spelar de för roll om jag skiter i att spara en månad  när jag redan nästa månad kan spara 8000 kronor  om jag vill. Man kan ju säga att sålänge jag inte vet vad jag vill och så länge jag inte bryr mig så mycket om sparande av pengar så har jag minst 8000 mer att leva för i månaderna efter New York ! Före resan kommer jag alltid fram till att de är inget annat som gäller än just resor 2011. 
Allt annat får vänta till efter New York ! Allt annat är hur mycket som helst, i en salig röra och jag vet inte vad jag vill överhuvudtaget, men de blir ett problem att ta tag i efter New York !Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE