2011 07 05

Godmorgon !

Hoppas ni har sovit gott, de har jag gjort. Jag är inne i en riktigt skön period nu. Förra veckan hade jag en tidig vecka med upp gång 03:15 och 04:30 och så var de 6 dagar av 7. Ändå kännde jag mig pigg och jag orkade hur mycket som helst nästan varje dag. Tidigare har de varit så att när man går upp så tidigt då har jag oftast varit som ett lik när man kommer hem. Man går och lägger sig, sover bort resten av eftermiddagen och sen ska man försöka lägga sig i en bra tid på kvällen för man ska ju upp 03:15 dagen efter. De blir svårt att sova igen om man säger så. Resultatet blir sömnbrist en hel vecka. Men förra var inte så. De var Upp tidigt - Pigg hela dagen fram till kvällen - Sover gott på natten - Upp 03:15 och känner ändå ingen sömnbrist.


En sån här vecka när jag jobbar eftermiddag så blir de ju ingen sömnbrist direkt. Men de blir lätt att man går och lägger sig på tok försent. Man sitter kanske lite för länge framför datorn innan man ska sova. Dessutom är de lätt att man bara vräker i sig massor med mat och alla vet ju med de lilla sunda förnuftet man har att på kvällen och sena natten ska man försöka låta bli att äta för mycket.

Igår var de inte så. Jag kom hem - De tog ca 90 min sen var jag i säng - Somna med en gång och nu mår jag hur bra som helst !




Får se vad jag hittar på idag. Jag vet inte, men jag är ledig och de är ju inte fel. får väl göra min dagliga PW som jag har fått in en sån rutin på nu. De har blivit en vana precis som så mycket annat man gör är. Skönt att man har en rutin, en vana på något  som är bra för hälsan.  

Ha en bra tisdag !









Gill Deleuze
07 July, kl. 12:43 | Blogg;

Mmm sexy man sexy man, oh yeah!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE