Vad är de bästa med Patong?

De finns mycket som är "bäst " med Patong, Phuket, Thailand. Hotellet där jag ska bo tex. De är rent och snyggt, utmärkt service och maten smakar väldigt bra.



Maten överhuvudtaget i Patong smakar riktigt bra. Dom flesta restauranger känns rena och fräscha och de smakar ofta väldigt gott. Pizza tex tycker jag smakar mycket godare i Patong än här hemma. Även fisk är väldigt gott att äta där. De smakar också mycket bättre här hemma.

Andra saker som är bra är att vill man "shoppa loss" så finns de allt att få tag på. Vad man än vill ha så hittar man de här de kan jag säga. Till och med varma jackor. De behöver man ju inte i Thailand, men här hemma, ja skulle tro de va.

Sol, bad och värme är ju också något som jag gillar med Patong. De finns enorma sandstränder om man gillar de och där jag ska bo finns ju den riktigt stora poolen som jag gillar att tillbringa många timmar i och brevid.
 




Patong nightlife får man inte missa och de är ju ingen större risk att man gör de heller. De är party party hela natten och de är riktigt kul att vara ute på gatorna och sitta i baren under kvällen och natten. Tur att jag vet vilka barer som jag tycker är bäst de gör att jag säkert får en trevlig, rolig kväll i Patong. Varje kväll !!!!






Christina
01 January, kl. 15:18 | Blogg;

Hej!



Vad kul att åka till Thailand. Kan du inte ta lite bilder från alla nattklubbar du ska på. Sist du åkte så såg jag inga bilder allt när du va ute, och det vore kul att se den här gången.



Du kan lägga upp "dagens drink" istället för dagens lunch, hihi...



/Christina

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE