Jag fortsätter hålla drömmen vid liv.Hej !

Jag hade en lugn partynatt i natt och jag tog mig tillbaka tidigt till resortet. Rätt skönt.

Jag har en partynatt kvar och jag ska se till att ha riktigt trevligt! Jag ska bara vara där som jag vet att de är bra. Jag provar inga nya barer utan de jag vet, de kör jag på ikväll.

Jag har lite saker att fixa idag. Jag ska lämna in en sista omgång tvätt. De blir bra att ha mycket rena kläder med sig hem från denna resa. Annars är de väl inget speciellt jag ska göra, men jag har faktiskt tänkt att shoppa lite. Någon t-shirt, kanske en keps. De kan vara roligt att ha med sig något hem från Thailand som jag inte hade med mig hit.

Jag har delat lite på mina Thailänska bath. Jag kommer att ha en lite räkning att betala till hotellet när de är dags att ta bussen mot flygplatsen för att åka hem. Dom pengarna har jag lagt undan redan nu. Jag har lagt undan lite "partypengar" för ikväll och de jag har kvar efter denna uppdelning får gå till mat och lite shopping under dessa 2 dagar som jag har kvar här.

Som jag har sagt tidigare så märker jag att jag kommer att ha "Thailand - pengar" kvar när jag kommer hem till Sverige. Dom pengarna kommer jag att placera så jag har till resa nummer 2 som jag vill genomföra i år. De känns bra att jag har mer pengar kvar efter denna resa än jag från början hade räknat med att jag skulle ha. 

Jag har ju 2 dagar kvar, men jag kan lätt säga att jag håller budget för jag kommer ju inte att plocka ut mer baht nu och de är bra för då håller jag också My Dream 2011 vid liv. De är inte ens nära att jag behöver ge upp den, men jag måste tänka på att år 2011 precis har börjat och de är långt kvar till detta året är slut. Men jag hoppas att jag klarar att förverkliga "My Dream". Än så länge har allt gått hur bra som helst och de verkar fortsätta göra de.

Kram..


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE