Tidsfördriv på nyårsdagen !

1. Gott Nytt år alla bloggläsare !

2. Vem var den sista som du sa något till.
Karin..

3. Hur lång är du? 177 cm.

4. Vilken var den senaste film du sett? De var längesen jag såg någon film, men den senaste tror jag var Beckfilmen LEVANDE BEGRAVD!

5. Vem ringde du senast? Karin! De var innan den där middagen då den sura gubben kom fram till vårt bord och tyckte att vi skulle vara tysta. Gå hem och ät då tänkte jag.

6. Hur löd ditt senaste sms ? Jag har bytt telefonnummer !

7. Vad är dagens planer? Städa upp här hemma är en bra idê

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa tror jag, men de beror på vem och vad de gäller. Ibland är man en fegis och de känns tryggare då med SMS.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Dom gick skilda vägar för typ 100 årsen om man ska säga de på ett enkelt och kortfattat sätt.

10. När såg du senast din mamma? Oj ! De var längesen. Flera månadersen

11. Vilken ögonfärg har du? Klarblå !

12. När vaknade du idag? Typ 08:00, fast jag låg kvar länge. Känns bra att jag kan ligga kvar länge hela nästa vecka också.

13. Har du någon gång varit rädd. Jo de har jag. De var en dåre som försökte döda mig i trafiken för ett tagsen då blir man rädd.

14. Vilken är din favoritplats? Vet inte än. Patong tror jag fast jag ska svara på den frågan efter "my dream" är genomförd.

15. Vilken plats föredrar du minst? På "skithuset" efter att någon annan precis har gått ut efter ett stort behov !
Blääää !!! 

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Man vet aldrig. Jag hoppas att mina tre drömmar är förverkligade då. Några resor på ett och samma år, lösa bostadslånet och renovera min lägenhet) Jag hoppas att jag trivs med de jag jobbar med då och att jag mår fantastiskt bra ! 

17. Vad skrämde dig som barn? Hundar ! Jag var rädd för ALLA hundar. Jag satte ett fiskben i halsen så efter de tog de lång tid innan jag ville äta fisk igen. Bröderna lejonhjärta. Astrid Lindgrens lilla saga den tyckte jag var otäck att se på TV, de minns jag.

18. Vem fick dig att skratta senast? Elin.. 
 
19. Hur gammal var du vid första kyssen? 13 år ! 

20. Har du stationär eller bärbar dator? 2 st bärbara och bara en stationär.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE