Ska ta mig ut i regnet.

 


Dags att ta sig ut för lite party igen. De regnar och de gör de ordentligt. Får ta en tuk tuk taxi in till Bangla Road.
Jag slappar och har de bra. De är mycket festa nu, men jag känner ändå inte att jag slösar pengar här nere. Jag spenderar så mycket pengar som jag har räknat med och de är ju bra att jag håller budget i Thailand också. Desutom så håller jag hela tiden båda "fötterna på jorden". De gör ju att de inte går så lätt för dom som jobbar i baren att få mig att bara handla mer och mer.

 De funkar lite så här att man sätter sig någonstans sen frågar dom vad man vill dricka och man beställer något. Allt bra så långt. Men de är när man har druckit upp det där första som dom snabbt vill att man ska köpa något att dricka igen. Jag brukar här säga att jag väntar lite och då blir man inte lika intressant att ha och göra med och så kan man lätt betsämma själv om man vill köpa en till elller gå till ett annat ställe utan att behöva känna sig pressad eller höra på allt tjat om att man ska köpa mer, ge dricks och helst bjuda någon också.

Nu ska jag ta mig ut. Tar de lugnt gör jag ikväll jag känner i kroppen att de är de bästa. Ikväll känner jag även att jag vill vara tillbaka här lite tidigare än klockan 05:00 på morgonen. Så får de bli. Hoppas de snart slutar regna.

Ha de bra alla ! 

Kram..






Agnes
01 January, kl. 16:07 | Blogg;

Vad gör du när du festar? Sitter du själv på en bar och dricker drinkar eller dansar du och umgås med lokalbefolkningen?

Sara
01 January, kl. 18:29 | Blogg;

Hej Danne!



Vad mysigt du verkar ha det på resan. Verkar bli mycket fest för din del. :)



Vad gör du när du festar? Hur festar du?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE