Nattblogg !





Klockan är 03:42 på morgonen och jag har inte kunnat sova på hela natten.

Vad har jag funderat över. För de brukar vara något jag funderar på när jag inte kan sova. De spelar inte så stor roll att jag inte kan sova. Jag är ju ledig två dagar till. Jag hoppas jag somnar i tid på söndag för jag ska ju upp sen på måndag. 

Lyxproblem egentligen. Det är inget att bry sig om nu om jag inte kan somna på söndag kväll.  Någonstans är de ju bra att ha detta bekymmer för de är då jag fattar att jag har ett arbete att gå till och de är jag ju såklart glad för. Hade jag inte haft de så hade jag säkert suttit uppe såhär varenda natt och inte funderat en tanke på att gå och lägga mig och de hade inte varit roligt och framförallt inte bra för hälsan. Så jag är lite glad över mitt problem just nu.

 Livet rör sig framåt. Thailand närmar sig nu och då blir de många nätter där jag inte ligger i sängen före fem på morgonen. 

Man kanske skulle ta sig ut och nattvandra för att sen lätt kunna somna när man kommer tillbaka, men de är nog ingen bra ide för då möter man säkert någon som har gått vilse i fyllan och villan. Sen vill han säkert att man ska hjälpa honom hem. Nej tack ! Då sitter jag hellre här och bloggar mig trött. 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE