Min första egna bostad.


Uppe i de där tornet har jag bott. De var min första egna bostad. De var en lägenhet med 2 rum och kök. De enda som var bra med den lägenheten var att de var stora rum och ett stort kök. Annar fanns de massor med saker som inte var bra.

* Hög hyra ! Jag betalar mindre för min 2:a som jag bor i nu även när jag slår ihop hyra och bostadslån så hamnar jag ändå på en lägre utgift än vad jag betalde där uppe i tornet.

* Kallt !  De var svårt att få upp någon bra värme på vintern och hyresvärden var väl inte så snabb med att göra något när man ringde och sa detta. De skulle göras så lite som möjligt och de fick inte kosta något. Men på sommaren däremot så kunde de vara nästan 40 grader inne.

* Spindlar ! De kan man ju inte skylla någon för att de fanns där. Huset låg ju nära vänern och då blir de mycket spindlar. Man borde tömma vänern på vatten då är man av med spindlarna i alla fall.

* Hyresvärden ! Nämner de igen. Han gjorde inte mycket kraftansträngningar. Inte ens när man ringde så gick de fort. Vi väntar eller kan du inte göra de själv eller de kan man nog inte göra något åt och bla bla bla..

* Tvätt tider ! Var inte helt lätta att få..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE