Mat och en runda i Patong.

Har varit ute på en runda i Patong. Jag har travat gata upp och gata ner. Mycket frågor från försäljare, men jag går bara förbi när jag inte är intressad av ens titta. Skönt  annars att bara trava runt, se sig omkring och man slutar inte förvånas över hur dessa människor här i Thailand orkar kämpa på med de dom gör. Många såg jag förra året också. Dom står på precis samma ställe och säljer samma typ av saker. De måste ju vara fler turister än jag som inte bryr sig överhuvudtaget om vad dom har att sälja. Jag själv skulle aldrig orka hålla humöret uppe, men här känns de som många gör de även om deras verksamhet går dåligt.

 






  



Lite mat blev de såklart ikväll. Jag gick till ett av mina "favvoplace". Dom är väldigt vänliga där och de är nästan så jag inte vågar säga någonting för då känns man som otrevlig om man jämför med hur vänliga och snälla dom är på denna restaurang.



Jag var sugen på Kyckling så de blev kyckling med ris och curry.

Ikväll blir de utgång, men ingen alkohol. Man kan ju köpa annat i baren. Jag vill ha lite party, men inte dricka och de har jag inga problem med att klara.  De kanske till och med blir mycket roligare, vem vet? Jag kommer nog i alla fall inte att må så dåligt dagen efter som de finns en tendens att man gör efter att man har druckit.

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE