Lite funderingar efter några dagar i Thailand.

  

Sitter här på rummet och funderar lite om allt möjligt. Jag är just nu i Thailand. De är de ingen som kan ha missat. De är ganska bekymmerslöst. Jag har de bra och även om min kropp redan efter några dagar är lite sliten efter allt festande så känns de som de har varit värt de.

Jag funderar också vidare. Än så länge har jag inga problem med att hålla budget här nere. De är lika viktigt här i Thailand att jag är noga med detta precis som jag har varit hemma i Sverige. Jag har ju fler resor som jag vill åka på  och då funkar de inte att slösa hur mycket pengar som helst. Jag beslutade mig för innan jag åkte hit att någon större shoppingresa ska inte detta bli. Jag köper bara de jag behöver och än så länge har de bara varit mat och dricka. Jag visste inte riktigt innan om jag skulle ge mig ut på några sk rundresor när jag kommer till Thailand. De känns nu som att de inte kommer att bli några. De kanske är dumt, men min känsla är att jag inte vill och jag går på den. Jag gjorde dessutom lite av detta förra året. Jag red ju på elefanter, paddla kanot och var ute på en båtresa på olika öar. Jag kan säkert senare i år på mina andra resor (som jag hoppas att de blir) göra den typen rundresor.

Ni är några stycken redan som har haft åsikter om mina matvanor. Ni tycker jag ska prova thaifood när jag är här, någon skrev att jag borde tänka mer på vad jag stoppar i mig osv osv.. De spelar tydligen ingen roll om jag är i Thailand på semester eller hemma i Sverige. Folk tycker och har åsikter om mina matvanor var jag än befinner mig ute i världen. De kan mycket väl vara så att ni har rätt. Jag kanske inte är så bra på att tänka på att äta nyttigt. Jag är en kräsen människa som är som ett litet barn när de gäller mat. De duger inte med vad som helst och så kommer de nog alltid att vara när de gäller maten. 

De där med att jag borde prova mer thaimat när jag nu är här. De är säkert rätt att jag borde göra de, men jag tycker inte de är så viktigt och jag är inte mycket för att prova olika kullturers mat. Jag äter de jag vill ha för stunden. Jag gillar pizza och hamburgare därför äter jag de.

Som sagt, många är ni som har åsikter om mina matvanor ni har säkert rätt, men jag tror inte att jag kommer att ändra mig för de. Jag har ju inte gjort de än i alla fall  under alla dessa år som så många hela tiden har haft åsikter om vad JAG äter.

Kram..

  







Mega Göran
01 January, kl. 14:00 | Blogg;

Danne, Du gör helt rätt! Ät precis vad du vill! Visst du ser inte så bra ut med allt hull, men tror inte det spelar någon roll i ditt fall.

Kvisten Karin
01 January, kl. 14:02 | Blogg;

kör på daniel!!!!!! vi är ett gäng tjejer som följer din blogg, vi älskar o se hur du grisar i dig massa fet mat : )

roger johansson
01 January, kl. 14:16 | Blogg; http://rogerjohansson8.wordpress.com

Här blir det pizza idag det ÄR GOTT. :-)

Stefan Linér
01 January, kl. 21:45 | Blogg;

Haha!! Ja e precis likadan. Äter bara gött! Men ritkiga karlar väger över 100 kilo :-D /Stefan Linér

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE