Har några dagar kvar här i Thai !

Tjena !

Hade en rolig partynatt i natt också. Jag satt mycket på mitt "favvoplace", men gick även runt lite till ställen som jag inte hade provat tidigare för att få lite variation på de. De har ju varit några partynätter här i Patong nu så de blir lätt tjatigt.

Dom andra ställena jag prova var inget att ha så jag kom tillbaka på mitt "favvoplace" efter en drink eller öl på ett annat ställe. De är väl bättre jag håller mig till detta ställe dom nätterna som är kvar.  Där är allt bra ! Jag känner inte att dom pressar mig till att bara köpa mer och mer, dom är väldigt vänliga och man känner alltid att man har kul just där.
  

De är några dagar kvar här i Thailand. Jag börjar lite smått att fundera på hemresan. Lite hemlängtan har jag och jag skulle kunna tänka mig att åka hem typ imorgon. Men de känns ändå helt ok att stanna några dagar till. 

Jag vill inte plocka ut mer baht nu. Jag tror inte jag behöver köpa på mig mer flaskvatten. De blir nog så att jag lämnar in lite tvätt en sista gång innan hemresan. De blir så skönt att komma hem och inte behöva boka en tid i tvättstugan de första man gör efter en lång flygresa.

Jag inser nu att jag lätt håller budget här nere. Jag kommer förmodligen inte behöva plocka ut mer baht utan jag klarar mig på de jag har här. De innebär att de jag hade planerat med hur mycket pengar som jag skulle behöva i Thailand var fullständigt rätt. Jag kommer att komma hem och ha mycket pengar kvar av även de jag hade tänkt sätta sprätt på här nere. Jag håller budgeten med marginal och de gör ju att jag lätt kan sätta mig ner och börja göra klart resa nummer 2 för My Dream 2011. Hoppas bara jag känner motivation att fortsätta planera resor när jag kommer hem från denna resa. 

Än så länge är jag ju här och jag ska såklart fortsätta att njuta av Thailand. Sol, bad, god mat och party i massor ett tag till, men lite hemlängtan har jag.

Kram..

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE