Dagen efter blogg !

Tjena !

De är tidiga morgon i Thailand och jag borde ligga och sova och jag ska snart krypa tillbaka i min säng och göra detta. De var kul igår. Jag gick ut med några 1000 bath och kom tillbaka till resortet med några 1000 bath kvar. Patong är en party stad och de är inget snack om de efter gårdagens party av Danne.

De blev några öl och några drinkar. Regna gjorde de och jag blev "pisseblöt" trots att jag sa till vakten här på resortet att jag ville ha en tuk tuk taxi in på området under taket som jag också fick. Jag försökte sen när jag var framme på Bangla Road (som gatan heter där alla dessa barer ligger) springa under taket överallt, men jag misslyckades och fick köpa ett paraply som jag senare söp bort som man brukar säga. 

De värsta igår var när jag märkte att min "favvobar" hade slagit igen (som de såg ut) för gott. Den som var så bra för där var dom ju så snälla och trevliga och man fick sitta ifred utan att dom tjata på mig att köpa mer drinkar.







Men de blev några öl och några drinkar och party och roligt hade jag igår och de ska jag ha idag med. De gör inget om de regnar de går att gå ut och ha kul ändå.

Kram..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE