2011 01 03

Godmorgon alla glada! Jag har sovit gott i natt. Inga sömnproblem utan en god nattsömn med lite mardrömmar bara och man får vara glad att de inte är något som händer i verkligheten utan man vaknar till och så inser man att de bara var en dröm och inget annat. De går ofta bra att sova gott i denna lägenheten. Undra vad de beror på. Förutsättningarna finns inte riktigt men jag klarar de ändå trots att de är:  


Alltid några ljud. tex hör man väldigt mycket vad grannarna pysslar med och de är inte alltid så trevligt. Man hör ofta dörrar som slår i trapphuset. Man hör trafiken på gatan de så kallade stadsljudet.

Men trots detta så sover jag gott i alla fall. De beror säkert på att jag har väldigt mörkt i mitt sovrum. De är lagom varmt, jag har en stor och skön dubbelsäng och dom flesta grannarna är ju av den äldre generationen så de är ju inte så mycket fester och sånt som ibland kan göra att man inte kan sova.



Jobbar idag, men jag börjar på eftermiddagen. Innan de ska jag hinna ta mig till banken. Jag ska säga dom ett sanningens ord och så hoppas jag att dom rättar till de fel som dom faktiskt har gjort.

Hoppas ni alla får en riktigt bra dag ! 

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE